Steeds meer van onze klanten zijn ook internationaal actief. Om ook deze klanten van de hoogste kwaliteit te kunnen voorzien is Van der Meer Accountants & Adviseurs sinds 2019 aangesloten bij het internationale netwerk van Russell Bedford.

Sinds de oprichting in 1983 is Russell Bedford een internationaal netwerk van gelijkgestemde accountantskantoren met gemeenschappelijke ethische en kwalitatieve normen. Inmiddels bestaat het netwerk van Russell Bedford uit 700 leden verspreid over bijna 100 landen. Al deze kantoren zijn gericht op het MKB, en hebben specialisten in dienst op het gebied Accountancy, belastingen en advies. Russell Bedford heeft in haar netwerk kantoren die onder andere gespecialiseerd zijn in agro, MKB, medische sector, vastgoed en transport. Hiermee sluit het perfect aan op onze specialismen.

Ons Lidmaatschap bij het Russell Bedford netwerk betekent dat wij onze klanten direct toegang kunnen bieden tot specialisten over de hele wereld. Dit zorgt ervoor dat al onze klanten worden geadviseerd door specialisten met bewezen ervaring, expertise en met de benodigde kennis van de lokale wet en regelgeving en het ondernemen in desbetreffend land. Dankzij de strenge kwaliteitseisen van het Russell Bedford netwerk kunnen onze klanten erop vertrouwen dat de kwaliteit van de werkzaamheden wereldwijd gewaarborgd is, waar ze ook actief zijn.

Russellbedford