Agrarisch

VDM-CA nieuwsbrief 2019-1

Archief “nieuwsbrieven”


Agrarische ondernemingen

De agrarische bedrijfstak en de ondernemingen die daarin werkzaam zijn vertonen specifieke kenmerken. Zonder volledig te zijn noemen we het kapitaalintensieve karakter, de afhankelijkheid van productie omstandigheden, de ondernemingsvorm, bijzondere fiscale aspecten en subsidieregelingen en de relatie met nationale en Europese regelgeving.

Het invullen van de accountantsfunctie, met de daarbij behorende adviserende rol, vereist dan ook specifieke agrarische kennis vanuit een agrarische achtergrond.

De relatiebeheerders bij Van der Meer Accountants, Albert Folkertsma en Tim van Bostelen, spreken de taal van de ondernemers en kennen de bedrijfstak specifieke problemen als geen ander.

Dit geldt voor de traditionele accountants- en fiscale onderwerpen, doch ook zeker ten aanzien van zaken als gemeenschappelijk landbouwbeleid, mestbeleid, premierechten etc.

Van der Meer Accountants & Adviseurs is volop aanwezig in de agrarische markt, en investeert permanent in kennis en systemen om haar opdrachtgevers optimaal van dienst te kunnen zijn.

Onze agrarische afdeling heeft zijn eigen website, te weten: www.vdmagro.nl